Trade

KIZÁRÓLAG NÉMETORSZÁGBÓL

Mert itt vagyunk itthon.

Ajánlatkérés

Információ

Flottaman Trade
Az autókereskedelem nem rizikómentes, és ez igaz Németországra is

Helyi alkalmazottaink (München központtal) mindenben segítenek Önnek, legyen az átírás, vizsgáztatás, alku, gépkocsi előzetes megtekintése - mindezt előre egyeztetett, fix költséggel.

Autók kb. 2 millió Forinttól - nem foglakozunk öreg, óratekert, ellenőrizhetetlen múltú autókkal. Többnyire a magánszemélytől történő közvetlen vásárlást ajánljuk, maximális segítséggel - felár nélkül.

Németországi helyi ügyintézéssel

A telefonos első körös megkereséstől az alkun, az állapotfelmérésen, a hivatali ügyintézésen keresztül a rendszám és biztosítás elintézéséig - felár nélkül (egyedi kalkuláció alapján akár hazaszállítással).

Neuschwanstein kastély

Előnyök

Nem feltétlenül az alacsonyabb ár! Viszont ellenőrizhető állapotú, jó minőségű autókat tudunk felkutatni, amik a használat során visszahozzák a most befektetett energiát, és pénzt takarítanak meg tulajdonosának.

Előre nem fizet semmit! Csak az elvégzett munka után kérjük a díjunk átutalását! Az alku után autóját akár le is foglalózzuk az Ön nevére. Sok esetben pl a belealkudott téligumi, vagy egyéb extra fedezi is a közvetítői díjunkat - lényegében Önnek tehát ingyen dolgoztunk.

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.